Ikke kategoriseret

Fra min dagbog:
Tirsdag d. 3. august 2021. Jeg er godt mør i hovedet. Er lige kommet hjem efter en lang dag på arbejdet. Heldigvis ikke den første dag efter ferien. Havde det været i går, så tror jeg, at jeg havde mistet mit job. Jeg lavede mange fejl i dag. Svarede på kunders spørgsmål i øst og vest. Havde slet ikke overblik over, hvad der skete omkring mig.

Continue Reading

Her i sommerferien skal jeg arbejde. Jeg har allerede et fritidsjob, men jeg har været heldig at få det lavet om til heltidsarbejde i ferien. Det er bare så fedt. Jeg kan tjene ekstra penge. De skal bare ind på min konto og vente til næste år, hvor jeg er færdig med gymnasiet. Og når jeg er det, så skal jeg ud at rejse. Min kammerat og jeg har allerede planlagt rejsen. Så det bliver fedt at få tjent ekstra penge her i sommer.

Continue Reading

Jeg har en rigtig god veninde. Vi ses ikke så ofte. Men når vi ses, så sladrer vi om alt muligt. I de perioder, hvor vi ikke ses, skriver vi sammen via Messenger eller Signal. Jeg havde ikke set hende i lang tid. Ej heller hørt fra hende. Men så, i forgårs kom der rigtigt gode nyheder fra hende. Hun er gravid. Skal føde til november. Jeg ved med sikkerhed, at hendes mor er vild af glæde over at skulle blive mormor. Jeg ved, at det har været svært for min veninde at blive gravid. Det er endeligt lykkedes for hende.

Continue Reading

Vores nye lejlighed skal lige have et sikkerhedstjek, inden vi flytter ind. Det er godt nok en helt ny lejlighed, vi har købt. Du ved i et af de her nye, store boligkomplekser, der skyder op overalt i København. Ejendomsmægleren sagde godt nok, at vi er de første, der flytter ind, så vi har ingen grund til bekymring. Men vi har faktisk haft en rigtig dårlig erfaring. Vi havde nemlig købt en lejlighed i en anden bygning ikke så langt herfra for et års tid siden. Også en ny bygning.

Continue Reading

Jeg har været inde på det før. Det her med, at tøj til store kvinder altid bliver fremstillet, som om det er tøj til glade mennesker. Glad tøj. Du kender derfor min holdning. Men alligevel, så kan jeg ikke lade være med at komme med endnu et råb om, at det ikke er sandheden. Store kvinder er ikke altid glade. Vi er ofte deprimerede, fordi vi ved, hvordan andre mennesker oftest tænker om os. Nemlig som kvinder, der ikke passer på sig selv, eller bare lader stå til, eller ikke har viljestyrke. Så er det sagt.
Men tænk lige på, at der også er kvinder, som har helbredsproblemer, og det er derfor, de bliver store i det.

Continue Reading

Vi kan så småt begynde at se frem mod juleaften, og selvom det kun er november ifølge kalenderen – så kan vi godt begynde at tænke på jul. Jeg har altid været meget glad for isenkram, og julen giver anledning til at pynte op, men også til at udbygge sit personlige sortiment. Hvis du også er glad for isenkram, skåle, pyntesager og hvad vi ellers kan kalde det, så skal du læse med her. Continue Reading