Love My Home

Design dit eget hjem

Dating i Europa

dating-paa-nettet-2Der var engang, i de gode gamle tider, hvor dating ikke var virtuelt, men foregik i det virkelig liv. Det var også dengang, mange år tilbage, at dating i Europa foregik mellem 2 personer, der ikke havde tjekket hinanden ud på facebook, eller andre online steder. Sådan er det bestemt ikke længere. De gamle dating dage er ovre, og dating i Europa foregår primært over internettet, der har gjort et stort indtog. Denne eksplosive udvikling har gjort, at dating i Europa for evigt er ændret.

Dating i Europa nu på internettet

I dag foregår dating i Danmark som sagt primært på internettet, hvilket der kan være rigtig mange fordele i. Når man benytter sig af netdating, på en af den mange danske dating sider, så finder man personer, som man med stor sandsynlighed ikke lige havde mødt på arbejdspladsen, uddannelsesinstitutionen eller i vennekredsen. Det betyder altså, at netdating øger chancerne for, at potentielle venner eller kærester, som ikke nødvendigvis bor og færdes i samme geografiske område, kan finde sammen på dating siderne.

Moderne dating i Europa er specielt en fordel for minoritetsgrupper, der tidligere havde svært ved at møde hinanden. Det har internettet ændret, og der er derfor en markant større chance for at finde en kæreste i dag, hvis man tilhører en minoritetsgruppe.

En anden fordel ved dating i Europa er, at udvalget er kæmpestort. Da man først oplevede netdatingens stigende popularitet i Danmark, troede man ikke at udvalget kunne blive større – men det kunne det, for nu kan du date i Europa!

 

Disclaimer

2 comments found

  1. Ja, jeg tror heller ikke der er så mange dating/kontakt annoncer i aviserne, som der var engang. Det må efterhånden være nettet, som har overtaget stort set al den form for kontakt.

  2. Ingen tvivl om, at dating er flyttet online. Og det tror jeg ikke sådan lige ændrer sig igen. Det er simpelthen meget lettere og hurtigere at komme i kontakt med potentielle kærester online end det er i “det virkelige liv”. På et-eller-andet tidspunkt skal man selvfølgelig mødes face-to-face for at blive sådan rigtige kærester 🙂 Men den indledende kontakt foregår lettere og hurtigere via nettet.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.