Love My Home

Design dit eget hjem
Designer tilbud

Designer tilbud

Lige om lidt er vi godt inde i februar. Tiden flyver. Og du synes lige, at I først nu er kommet igennem julen og dens efterdønninger med bytning af gaver. I har fået høvlet det ekstra kilo, I tog på i løbet af julen af, og nu skal I, så til at komme i gang med de næste nytårsforsætter. Der kommer dog en masse ting i vejen. Fx så er I blevet inviteret til stor familiefest i maj. Der er en niece, der skal konfirmeres. I skal også deltage i en del andre festligheder i familien i løbet af fastelavn og påsken. Du ved derfor, at du får brug for at købe en hel del gaver. Både til den kommende konfirmand og andre familiemedlemmer. Men der er også nogle venner og veninder, der skal have gaver. Og faktisk har du allerede købt de fleste af dem.

Isenkram med udsalg

Du fandt nemlig en isenkræmmer, hvor de havde tilbud på mærkevarer og designere. Du købte ind. Stort. Du fik et stort udvalg af gode produkter købt – med rabat. Og ja, du sidder egentlig og ærgrer dig lidt over, at du ikke købte det vaffeljern, som de også havde på tilbud. Lige nu kunne det nemlig være ret lækkert med hjemmelavede vafler. Sådan en god, lille overraskelse at tilberede til hele familien på en søndag eftermiddag. Du har derfor været inde for at se efter tilbuddene på mærkevarer igen. Du ville købe vaffeljernet. Men det er desværre udsolgt.

Så du står derfor overfor et valg: Skal du nøjes med at bage pandekager til familien – eller skal du nyde, at der ikke bliver stillet nogen som helst krav til dig her søndag eftermiddag? Skal du tillade dig selv at se grundigt på det site med tilbud på mærkevarer og lade dig forføre af de gode tilbud? Du ved godt, hvad jeg ville gøre, ikke?

Tager dig tid til at nyde det

Du gør naturligvis det samme: Bruger lidt ekstra tid på at se på tilbuddene. Du finder da også nogle ting, som du måske ikke har hårdt brug for. Men det er ting, som du vil blive rigtig glad for at have. Om det er køkkengrej eller pyntegenstande, er sådan set ligegyldigt. Din tanke er, at hvis det er et stykke brugskunst, så vil du blive rigtig glad for det. Er det en pyntegenstand, så vil hele familien sikkert sætte pris på den. Du kan se, at mange af tilbuddene på mærkevarer er rigtigt gode. Der er fx 50% at spare på et grydesæt eller en flot lysestage.

Fristelsen er meget stor. Faktisk så stor, at du beslutter, at det sæt knive, du lige har set på, har du brug for. De gamle køkkenknive trænger til udskiftning. Og du vil da gerne kunne lave de daglige salater til familien med glæde, ikke? Derfor skal du gøre noget godt for dig selv. Lad være med at tænke på, at du skal bage pandekager. Køb det tilbud, som du synes, du får mest glæde af. Det er helt ok. Og familien bliver, da lige så glad for pandekager som den ville have været, hvis det var vafler, du bagte til dem.

Disclaimer

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.