Love My Home

Design dit eget hjem

Dansk kvalitet skaber moden

I Danmark har vi altid været kendt for at skabe lækker kvalitet, og vores modetøj til mænd er ingen undtagelse. Jeg har altid været lidt af en modemand, og det fryder mig, at de danske designere år efter år skaber, innoverer og ændrer herremoden. Tidligere så vi altid til udlandet, når der skulle købes modetøj til mænd – men de danske designere er efterhånden på højde med alle udenlandske designere.

Et af mine absolutte yndlingsmærker stammer også fra Danmark, og det er tøjmærke, som jeg har investeret i siden jeg var knægt. Jeg snakker naturligvis om Gabba, der blev grundlagt tilbage i 1983. For mig er Gabba forgangsmærke indenfor herremoden, og de formår fortsat at innovere deres modetøj til mænd.

En af de ting, som Gabba gør ekstra godt, er den klassiske herremode. Her taler jeg om skjorter, jeans og sweatshirts. Du kan finde lækre kollektioner fra Gabba, uanset om du er til den del af herremoden, vi kender som streetwear – eller om du foretrækker de rene linjer. Jeg har altid selv gjort meget i skjorter, og her er Gabba om noget på hjemmebane.

Gabba blev grundlagt i 80’erne, og de åbnede deres første fysiske butik i 1983. Folkene bag Gabba havde selv en fortid indenfor herremoden, men de følte, at der skulle forandring til. Med dét blev Gabba til, og siden da er det gået slag i slag. Gabba tog hurtigt fart, og i dag kan du finde tøjmærket i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Belgien og Holland.

Sommer tips til garderoben

Det for alvor blevet sommer, og derfor skal du ikke snydes for noget nogle modetips til din garderobe. Jeg vil i det følgende præsentere dig for mine yndlingsdele fra danske Gabba.

Det første jeg vil nævne, er et par lækre denimshorts fra Gabba. Jeg synes særligt gjort om modellen Gabba Nerak Destroy, der er lyse denimshorts med slidte plamager på lårene. De er super til sommerens kølige aftenener, da denim er lidt varmere end kunststof. Ydermere er de perfekte sammen med en skjorte.

Næst, så synes jeg bestemt, at du skal kigge på den nye kollektion af t-shirts fra Gabba. De er fulde af print, og det passer om noget til sommerens modemand – læs også om mode til kvinder eller her.

Disclaimer

1 comment found

  1. Der er ikke noget som mode. Jeg er selv en total mode-freak og følger stort set med i alle de nye trends 🙂 En dag må jeg nok indse, at jeg enten skal finde mig et arbejde inden for tøj- og mode verdenen – eller at jeg må nedtone min trang til disse spændende (og dyre) vaner lidt … 🙂

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.