Love My Home

Design dit eget hjem

Dating i DK foregår på nettet

Langt de fleste mennesker dater i dag på nettet. Det er meget sjældent i dag, at nogen går op til fremmed til en fest og inviterer dem ud at danse. Eller beder om at få deres navne. Det er ganske enkelt ikke noget man gør i Danmark på samme måde, som man gjorde tidligere.

Men hvorfor er det nu sådan? Det kan du måske få nogle svar på lige her.

Netdating er sikkert

Dating i DK virker mere sikkert, når det foregår på nettet end at skulle date i den virkelige verden.

Vi er sociale væsener og hvis der er noget vi hader mere end noget andet, så er det at blive afvist. Og der er gode chancer for at blive afvist på den ene eller anden måde, når man åbent går hen til en fremmed person og lægger an på dem.

Det virker meget mere sikkert for langt de fleste mennesker at date på nettet i stedet for, hvor man måske nok får afvisninger, men hvor det ikke føles nær så hårdt. Når man dater på nettet, har man større mulighed for at lægge lidt afstand til afvisningen og på en eller anden tager vi det ikke nær så tungt.

Faren for fremmede

Her i Danmark har vi det lidt svært med fremmede mennesker. Vi er ikke særligt begejstrede for at skulle begynde at snakke med et helt fremmet menneske og hvis vi gør det, så bliver vi hurtigt anset for at være fuld. Eller at der er et eller andet mentalt galt i os.

Måske er det en del af vores kultur eller bare noget som er blevet til en fast del af den danske identitet. Men uanset hvad så er dette blot endnu en opfordring til at gå på nettet og date i stedet.

På en eller anden måde virker det helt i orden at snakke med fremmede på nettet men ikke i virkelighed – en spøjs logik synes du ikke?

Disclaimer

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.