Love My Home

Design dit eget hjem

Fodboldgolf

fodbold_3Rundt omkring i Danmark er der begyndt at dukke baner op, der lægger græs til en ny sportsgren; fodboldgolf. Et af disse steder ligger i Nordjylland og du kan læse mere om fodboldgolf hos Nymarksminde her http://nymarksminde.dk/fodboldgolf.php.

Som navnet muligvis afslører, så er denne sportsgren mødet mellem fodbold og golf, men det betyder dog ikke, at man behøver at være en Messi eller Tiger Woods for at være med, da det kan spilles af hele familien. Grundlæggende er golfbolden byttet ud med en fodbold og golfkøllen med ben og så har hullet fået vokseværk, så fodbolden kan sparkes i. Det handler således om at få bolden i hullet med færrest mulige spark gennem de mange baner med alverdens forhindringer, så der kan findes et passende niveau til alle og kan spilles af både nybegyndere og øvede.

Fodboldgolf spilles af mange som underholdning, sammenligneligt med gokart, minigolf og paint ball, hvor familier, firmaer eller fodboldklubber kan tilbringe en sjov eftermiddag sammen. Fodboldgolf er altså en forholdsvis ny sportsgren, der hverken kræver dyrt sportsudstyr eller erfaringer fra enten golf eller fodbold. Med den stigende interesse og fortsatte åbning af nye klubber og baner, så bliver det lettere at kunne prøve kræfter med en ny og anderledes sportsgren – om det så er for en eftermiddag eller som springbræt mod VM medaljerne.

 

Disclaimer

1 comment found

  1. Det lyder da som et ganske sjovt spil. Det må jeg vist prøve ved lejlighed. Der er uden tvivl mere fysisk aktivitet end ved et godt gammeldags brætspil 🙂

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.