Love My Home

Design dit eget hjem

Så fik vi bestilt babyudstyr

Så fik vi styr på hele listen af nyt babyudstyr, til når Camilla skal føde om en måned. Hold da op hvor skal man i grunden have købt meget udstyr ind. Og ikke nok med det, det render da rigtig hurtig op i flere tusinde kroner.

Vi startede med at kigge på babyudstyr i Babysam. Vi fandt alt, hvad vi skulle bruge, men de ville ikke rigtig give noget rabat, så dem droppede vi. Så gik vi på nettet, hvor vi fandt Babyland.dk, som er online babybutikker med alt inden for babyudstyr.

Slutbeløbet, som vi endte med at købe for, var 2.200 kr. billigere end tilbuddet fra Babysam, så det var ikke et svært valg. Vi købte alt lige fra babyalarm Neonate, bedste Medela brystpumpe, MAM sutter og MAM sutteflasker, Sit and Joy sækkestol, sengerand, voksipose og mange mange andre småting.

Neonate babyalarm som vi købte, er super super smart. Neonate fylder stort set ingen ting og så har den genopladelige lithium batterier, som holder strøm rigtig længe og de kan holde til at blive ”klatladet”. Vi spurgte flere af vore venner, hvilken babyalarm de ville anbefale, og der var delte meninger.

Nogle mente at Philips babyalarmer var bedst, og andre rådede os til at købe en Super Nova babyalarm. Det endte så med at blive den bedste Neonate babyalarm BC-8000, da min kollega har en, og den er han super glad for.

Sit and Joy sækkestolen ser bestemt også ud til at være et hit. Jeg vidste faktisk ikke, at man kunne købe en sækkestol til børn, men Sit and Joy laver det. Jeg er utroligt imponeret over kvaliteten af stolen, man kan virkelige mærke, at det er kvalitet.

Det er noget med, at krøyerkuglerne inde i stolen er i en super god kvalitet. Disse krøyerkugler sørger for, at sækkestolen holder formen og ikke falder sammen. Vi kan bestemt anbefale denne sækkestol til børn fra Sit and Joy.

Nå ja, vi var forresten også i IKEA for at købe en opbevaringsreol. Allerede nu har vi samlet så meget pullerværk sammen, at der er behov for nogle skuffer og noget hyldeplads. Reolen vi købte er rigtig smart, den har både plastik skuffer og 4 hylder, så der kan rigtig være nu i.

Det var alt fra mig, nu glæder jeg mig bare til, at lille Victor kommer til verden!

Disclaimer

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.