Love My Home

Design dit eget hjem

Bed & breakfast for dig og den du holder af

Søger du en hyggelig og romantisk get-away for dig og din kære? Book jer ind på en bed & breakfast, hvor i vil blive forplejet og få tid til ren afslappelse.

Bed & breakfast, tid til hinanden og livsnyderi

Vi trænger alle sammen i ny og næ til at komme lidt væk fra den almindelige hverdag og det vante. På et ophold som dette vil i have mulighed for at booke jer ind på et skønt værelse i flotte omgivelser. Der findes mange af disse steder, så i vil nemt kunne finde et sted, hvor omgivelser og lignende passer til jeres forventninger og ønsker. I vil kunne få ladet en masse ny energi op – i skal ikke tænke på oprydninger eller andre huslige pligter og desuden står der lækker morgenmad klar, når i vågner efter en skøn nats søvn.

Denne type miniferie er rigtig populær, specielt fordi man ikke behøver at sætte en hel uge af til det, men kan nemt gøre det i en weekend. Derfor er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at holde ”ferie” eller være god ved sig selv og sørge for lidt selvforkælelse.

bed & breakfast hos NymarksmindeEt sted, som kan anbefales, når talen falder på bed & breakfast er Nymarkminde i Vodskov i det nordlige Jylland. Her får man alt, hvad der kan ønskes til en afslappende og romantisk weekend. Her vågner man op i skønne, rolige omgivelser med en dejlig natur. Helt perfekt til en afslappende weekend og til at lade batterierne op igen.

Disclaimer

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.