Love My Home

Design dit eget hjem

Dating i DK

loveDating i dagens Danmark er ikke hvad det har været. Den klassiske idé om, hvordan en almindelig date skal foregå, hvad man skal forvente og så videre, er væk og erstattet med et mere løst regelsæt for dating. Dating gået fra at være meget sat i bås, klassisk og for nogle måske endda klichefyldt til at være uforudsigeligt, eventyrrigt og rig på muligheder. På 40plus.dk kan man f.eks. begive sig ud i dating, selv om man har rundet de 40 år.

Hvis man tænker over det, vil mange nok se den klassiske date som en aftalt middag på en udvalgt restaurant med efterfølgende dessert og kaffe. Herefter kan denne type dating gå to veje: Enten går man hjem sammen, eller også aftaler man at ringes ved.

Dette er den gamle type dating, som er vældig forældet. Dating i dag foregår meget mere spontant, aktivt og uforudsigeligt. Dette foregår som regel således, at de to parter måske ikke kender hinanden andet end ved navn før første date. Ydermere, at der er arrangeret en form for aktivitet eller udflugt for de to. Hvordan parterne reagerer på dette, hvilke sider date-personerne viser af sig selv og hvordan det hele ender efterfølgende bliver mere op til, hvordan daten forløber.

Dating er et spil, hvor intet er fastlagt på forhånden og ingen ved hvordan resultatet bliver. Dating er et spil om at finde den rette partner, som lever op til de forventninger man har fremsat i sit hoved omkring den perfekte date. Såfremt denne kemi, og fysiske tiltrækning er effektiv bærer ens dating frugt og leder til et forhold, måske med efterfølgende ægteskab og familie. Dette er når det går rigtig godt. Men husk, blot fordi man ikke bliver kærester, er tiden ikke spildt. Vi lærer om os selv og vores partnere igennem dating – denne viden er uvurderlig, da vi kan tage den med os videre.

 

Disclaimer

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.