Love My Home

Design dit eget hjem

Genial webshop

Vi mennesker er altid så gode til at kritisere og nedgøre, men vi er alt for dårlige til at rose, når der er grund til det. Det vil jeg gerne rette op på med dette indlæg. Afsættet er, at min kæreste og jeg bor i et alt for lille hus med 3 børn, og af mange forskellige årsager vil vi ikke flytte. I stedet valgte vi at kaste os over en renovering, og det startede egentlig med, at jeg grundet min overvægt fik ødelagt selve toilettet på vores eneste badeværelse. Noget skulle ske, og efter lidt research fandt jeg så en webshop, der godt nok er langt fra Aalborg, men det betyder jo ikke noget. Det er shoppen her: https://www.elvvs.dk/

Nyt toilet førte til renovering

Jeg skulle som sagt have et nyt toilet leveret, og da jeg er lidt stor i det og derfor også har en ret markant mængde at lever, når jeg er på potten, var det vigtigt, at det var et toilet med en tilgivende vandlås så at sige. Shoppen har et stort udvalg af toiletter – og jeg fandt ud af, at de faktisk har toiletkummer med indbygget kværn. Det var jo lige sagen for en stor mand som sig, der lever af pizza, burgere og Cola.

Toilet med kværn

Læg lige mærke til den røde pil! Det var faktisk den prisgaranti, der fik mig til at falde for shoppen i første omgang! Hvis man kan finde samme vare til en lavere pris andre steder, sætter man simpelthen linket til den vare ind – og så matcher elvvs.dk simpelthen den lavere pris!

Resten af badeværelset trængte også

3 børn, min kæreste og mig selv – det slider altså på et badeværelse, så vi blev enige om, at vi lige så godt kunne tage tyren ved hornene og få renoveret hele badeværelset. Alt VVS og belysning med mere skulle skiftes. Vi var også enige om, at det nok var en god ide, at vi fik installeret et bidet, for med mine madvaner var det nogle gange svært at tørre sig ordentligt, og min kæreste var ret træt af bremsestregerne. Så vi købte et godt og billigt bidet, da vi alligevel var i gang.

Vi fik også købt nyt lys, for det var tiltrængt, og det er klart, at vi gik efter den moderne LED belysning, der jo sparer en hulens masse penge i strøm.

Roser til ELVVS.DK

Roserne har de altså fortjent! Total god service, levering fra dag til dag og virkeligt gode priser. Som ganske fornæret nordjyde gjorde jeg selvfølgelig, hvad jeg kunne for at finde nogle af varerne billigere, men det lykkedes ikke – så det har de altså gjort godt!

 

Disclaimer

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.