Love My Home

Design dit eget hjem

Drop taletidskortet

Der er mange mennesker, der slet ikke har et mobilabonnement, men bare køber taletidskort i stedet. Det er uforståeligt, men det sker åbenbart. Hvis du er en af dem uden mobilabonnement, der blot bruger taletidskort, så læs med her. Drop taletidskortet og få dig et mobilabonnement lige med det samme! Det er en langt bedre idé at have et mobilabonnement end det er at bruge taletidskort, og det er der nogle gode grunde til. Et mobilabonnement kan bedre betale sig, få et godt tilbud her.

For det første kræver et mobilabonnement ingen reel vedligeholdelser eller noget i den dur. Mobilabonnementet indebærer, at der automatisk bliver tanket op hver måned, og du har nok taletid og sms/mms samt data til at klare dig i lang tid. Hvis du bruger taletidskort i stedet for mobilabonnement, så har du måske f.eks. 50 kroners taletid på din telefon. Problemet med dette er jo så, at hvis du løber tør for taletid på et skidt tidspunkt, så kan du risikere, at du havner i en skidt situation, hvor du ikke kan ringe eller skrive – bare fordi du ikke har et mobilabonnement. Så skal du i stedet finde hele vejen ned i kiosken eller lignende for at købe et nyt taletidskort.

Det skal da også her tilføjes, at det sagtens kan tage lidt lang tid, når man hele tiden skal fylde sin telefon op med taletid, når man i stedet blot kan få et mobilabonnement til at gøre det hele automatisk.
For det andet, så er det meget billigere at vælge et mobilabonnement fremfor taletidskort, og det er ikke uden grund. Det forholder sig nemlig sådan, at mobilabonnement udbydere ofte har en masse smarte kampagner og starttilbud, hvor du kan spare en hel masse penge. Læs mere her.

Det gælder blot om at udnytte disse kampagner og starttilbud for at få et mobilabonnement, der er så billigt som overhovedet muligt til dig. Og så bliver dit mobilabonnement altså også helt automatisk meget billigere end at købe taletidskort. Hvis du f.eks. spiller nogle udbydere af mobilabonnementer op mod hinanden på billige priser eller blot skifter rundt mellem de forskellige mobilabonnement udbydere en gang imellem for at bruge de forskellige starttilbud, så kan dit mobilabonnement pludselig blive meget billigt.

Det er altså en langt bedre idé at vælge et mobilabonnement frem for at skulle bruge både mere tid, flere kræfter og vigtigst af alt flere penge på at købe taletidskort.

Disclaimer

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.