Love My Home

Design dit eget hjem

Isenkram

Vi kan så småt begynde at se frem mod juleaften, og selvom det kun er november ifølge kalenderen – så kan vi godt begynde at tænke på jul. Jeg har altid været meget glad for isenkram, og julen giver anledning til at pynte op, men også til at udbygge sit personlige sortiment. Hvis du også er glad for isenkram, skåle, pyntesager og hvad vi ellers kan kalde det, så skal du læse med her.

Når jeg handler isenkram, så foregår det som regel efter juleræset er overstået – da diverse online forhandlere af isenkram tilbyder store rabatter på populære ting. Men nu skal det jo handle om gaveønsker, så de ekstra gode tilbud gemmer vi til et andet blogindlæg.

Hvis du har fulgt lidt med på det sidste, så er det meget populært at ønske sig klassikere af danske designere som Kay Bojesen, der bl.a. er manden bag ikoner som Aben. En anden lille figur der har fået en renæssance, er Hoptimisten. Det jeg godt kan lide ved disse små pyntefigurer, er at de ikke koster en formue – men de bringer liv, farve og humør til stuen. For mig er sådanne små figurer de perfekte gaveønsker, da det passer med det antal kroner og ører, som vi har aftalt i familien.

Isenkram til badeværelset

Hvis jeg siger isenkram, så er det de færreste, der automatisk tænker på ting til badeværelset. Men du kan sagtens finde isenkram til badeværelset hos de fleste forhandlere. I indeværende afsnit vil jeg komme med nogle forslag til isenkram, som du kan ønske dig til dit badeværelse.

Noget af det første jeg lægger mærke til på et badeværelse, er badeforhænget. Det fylder nemlig meget, og det er tilmed de færreste, der har et sjovt, flot eller unikt badeforhæng. Det er naturligvis synd, da det betyder meget for hvordan badeværelset ser ud. Du kan derfor med fordel ønske dig et flot badeforhæng fra eksempelvis Sødahl i julegave. Jeg er vild med deres motiver, og det bringer i sandhed liv til badeværelset.

Hvis du ikke er interesseret i et badeforhæng, fordi du allerede har et – eller fordi du er totalt ligeglad – så er hjælpen på vej. Du kan nemlig også vælge at ønske dig nogle lækre håndklæder. Mange af os gider ikke selv bruge penge på håndklæder, hvorfor det er et glimrende gaveønske. Når du først har mærket forskellen på et billigt og dyrt håndklæde, så vil du aldrig tørre dig med den billige version igen. Det er simpelt bare lækkert at benytte et håndklæde i god kvalitet.

Det sidste jeg vil anbefale dig, er med til at gøre badeværelset pænt – samtidig med at det er en hygiejnisk og nem løsning. Det er naturligvis en automatisk sæbedispenser. Jeg investerede i en model for noget tid siden, og jeg er meget glad for den. Du behøver ikke have kontakt med sæbepumpen, hvorfor spredningen af bakterier mindskes. Dertil kommer at du kan få en dispenser i børstet stål, hvilket ser rigtigt flot ud.

Det var et indlæg omkring isenkram, og særlige gaveønsker. Jeg håber, at du har fået noget inspiration, og at du får nogle fantastiske julemåneder. Læs meget mere om isenkram og interiør på ISENKRAM-TILBUD.DK.

Disclaimer

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.