Love My Home

Design dit eget hjem

Musik i hjemmet

Jeg ved ikke, hvordan det er i andre menneskers hjem, men i mit hjem er der – og har altid været – musik! Ikke via stereoanlæg men live musik! Vi er alle så heldigt stillede, at vi er musikalske, og for eksempel min mand er en sand virtuos på guitar. Det gælder både elektrisk og akustisk guitar i øvrigt.

Musikinstrumenter er vores frihed

Uanset hvor stressede vi kan være efter en hektisk dag, er der intet, der køler os bedre ned end at gribe et musikinstrument og lade fantasien og kreativiteten råde. Når man frembringer musik – uanset kvaliteten af den (næsten da) – sker der faktisk en masse kemisk i hjernen, der får en til at slappe af. Og inden vi har set os om, er der gået en time med at spille. Det er så befriende for os.

Vi er jo ikke en lille familie, så der er da bestemt udgifter forbundet med at indkøbe musikinstrumenter, men heldigvis har vi fundet det perfekte sted at købe dem. der, hvor både kvalitet, priser og service går op i en højere enhed. Og det er hos firmaet Danguitar, der sælger online til hele landet og vistnok også til udlandet.

For eksempel købte vi et nyt trommesæt – se her – i sidste måned, og det har vi ikke fortrudt, selvom Kasper godt nok laver en del larm med det 🙂

Online er bare nemt

Det er så nemt nu om dage. Ikke noget med at fare rundt fra Herodes til Pilatus for at finde det, vi skal bruge. Det hele gøres fra computeren, og heldigvis er Danguitar så velforsynede med alt til faget, at vi slet ikke behøver handle andre steder.

Vi havde dog en enkelt lille oplevelse, vi gerne havde været foruden. Vores ældste datter fik den “smarte ide”, at hun bare måtte eje en ny violin, og i stedet for at spare op til den, tog hun et lån for at købe den. Det er jo bare blevet så nemt også – der er jo et hav af steder, hvor man kan tage et lån på nettet. Hun havde så brugt den nye Lånbank.dk, der er en af de mere seriøse på markedet, men ikke desto mindre var vi ikke så imponerede.

Vi fik os en god lang snak om det, og så betalte vi lånet ud for hende, så hun i stedet kunne afdrage til os.

Disclaimer

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.