Love My Home

Design dit eget hjem

Ticket to Ride spillet er blevet et hit

Vi ser i Danmark et stigende antal af brætspil, der bliver købt, især Ticket to Ride spillet er blevet et hit. Mange familier har fået mere tid til at lave noget sammen om aftenen, og dette gør, at familier har mere kvalitetstid sammen, hvor de blandt andet spiller spil. 

I de seneste par år, har det gået op ad bakke for familiehyggen, forældrene havde påtaget sig længere vagter, og flere og flere familier har været ude for en skilsmisse. Dette er dog ved at ændre sig, familiehyggen er ved at vende tilbage, de danske familier ser de vigtige fordele ved at være sammen og have en hyggelig stund.

De elektroniske midler er også ved at blive sat på hylden. Når de danske familier er sammen, bliver elektronikken og de sociale medier slukket eller lagt væk, så familien kan koncentrere sig om hinanden.

Den måde, som familier finder sammen på, er over et brætspil ved spisebordet. Det gode ved den form for underholdning er, at hele familien kan være med. Det kræver ikke specifikke færdigheder, og udvalget af forskellige typer brætspil er nærmest uendeligt. Nogle brætspil er dog blevet mere populære end andre, Ticket to Ride er blevet et hit hos de danske familier. Spillet er lettilgængeligt, når man først kender reglerne, og spillet kan tilbyde flere timers sjov ad gangen. Denne form for underholdning kræver også, at man er flere sammen, for at have den bedst mulige tid med spillet. List Ta

Disclaimer

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.