Love My Home

Design dit eget hjem

Miniphant & Moneyphant

Da jeg var barn, havde jeg en sparebøsse. Det var i 60’erne, og det store hit var en keramisk pingvin kaldet Pondus. Det var dengang Landmandsbanken, der kom frem med den. De samlede et børnepanel fra hele landet for at navngive deres pingvin, og det var sådan navnet Pondus kom til og blev til Danske Banks lille maskot.

Jeg kan stadig huske, da jeg fik min Pondus. Han var lavet af keramik og havde det sødeste røde halstørklæde. Nu har jeg altid syntes godt om pingviner, så han fik en prominent plads i mit værelse.

At få Pondus blev også en lærdom i at spare penge op. Jeg kan godt huske, hvor spændt jeg var, når Pondus var fuld, og vi tog i banken for at se, hvor mange penge der var og sætte dem ind på min opsparing.

Du kan stadig i dag få en Pondus konto i Danske Bank. Den er for de helt små børn.

Der er jo siden 60’erne sket meget med sparebøsser. Pondus er stadig sød, men der er kommet en rigtig sød elefant på banen.

Han kaldes Moneyphant og er blevet meget populær. Han er helt i stil med tidens design og er lavet i blankpoleret rustfrit stål. Du kan gravere barnets navn på din Moneyphant, og det gør den til det perfekte valg til en dåbsgave. Den er smuk at have stående fremme og er en god måde at lære barnet at spare op.

Moneyphant har også en lillebror, som kaldes Miniphant. Han er en mindre udgave af den originale Moneyphant.

Der er for ikke så længe siden kommet endnu et nyt medlem til elefantfamilien, og det er Moneyphant with twins – eller på dansk tvillinger. Her får du et flot miks af rustfrit stål og egetræ, og det er en virkelig smuk kombination.

Disclaimer

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.