Love My Home

Design dit eget hjem

Syg hjemme

Jo bedre pleje du giver en syg ven eller et familiemedlem, jo hurtigere bliver de raske. Måske har du en ven, der har en grim forkølelse eller influenza. Har din ven fået medicin fra lægen, skal de blive hjemme og blive bedre, og det er her, du kan hjælpe.

Sørg for, at de kan hvile i et stille og behageligt rum. Måske har de feber. Find et god rum i hjemmet – det kan være soveværelset eller en god sofa. Sørg for tæpper og puder, så de ligger behageligt. Det er også en god ide at lufte ud af og til, så der kommer frisk luft ind. Og så ellers masser af hvile og søvn.

Det er altid en god ide at holde fødderne varme. Det kan du gøre med et par gode sokker og endnu bedre med et par lækre hjemmesko. Vi anbefaler hjemmesko i Shepherduld.

Varm te eller suppe er også altid en god ide. Ved feber har du brug for endnu mere væske for ikke at blive dehydreret. Hav altid friskt vand ved sengen eller sofaen, så væskebalancen kan holdes. En smoothie med frugt er også en god ressource til både væske og vitaminer.

Hvad angår mad, så sørg for sund mad. Det nytter ikke noget med fastfood, da der ikke er nogen næringsstoffer til at få det bedre i. Kan personen lide kyllingesuppe, er det godt, da det både er varmt og mættende.

Skift af sengetøj, mens personen tager et bad, kan også være en del af det daglige velvære. Når du er syg, sveder du, og det kan være rart med et friskt sæt sengetøj.

Er personen ikke for syg, kan I se en god film sammen. Det kan være en god måde at slappe af på.

God bedring!

Disclaimer

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.