Love My Home

Design dit eget hjem

Den bedste gardinløsning

Der var en overgang en trend med, at man da bestemt ikke skulle have gardiner, for det var gammeldags. Heldigvis er den trend væk igen, og vi kan glæde os over, at gardiner er en del af et godt indrettet hjem. Og faktisk er gardiner mere end blot hygge: Om sommeren holder de varmen fra solen ude, skåner møblerne for solens stråler – og om vinteren er de med til at isolere en smule. Og så pynter de jo altså! Hvis man altså vælger de rigtige gardiner selvfølgelig. Et godt sted at få nye gardiner er den kendte Gardinbussen – og det koncept ser vi mere på i denne artikel.

Gardinforretningen kommer til dig

Nu er det jo ikke alle, der er begavede med en udviklet sans for farvesammensætning og design, og det kan føre til nogle knapt så heldigt tilpassede valg af stof og farver – for nu at sige det pænt. Derfor har kreative mennesker i branchen udviklet konceptet, der i daglig tale er kendt som Gardinbussen.

I al sin enkelhed er det en stor kassevogn, der er spækket med alt til faget hørende i gardiner – og dermed reelt er en rullende gardinforretning.

Og faktisk er det langt fra kun klassiske gardiner, der er tale om. I flæng kan nævnes:

  • Plisségardiner
  • Rullegardiner
  • Persienner
  • Mørklægningsgardiner
  • Lamelgardiner
  • Stofgardiner
  • Panelgardiner
  • Markiser

Billigere gardiner – bedre

Selvom en varebil i den størrelse bestemt ikke er gratis i Danmark, er den alligevel meget billigere end det, det ville koste at betale husleje for en forretning – og den besparelse kommer så kunderne tilgode. Ofte er der en hel del at spare ved at få nye gardiner med Gardinbussen fremfor diverse detailforretninger.

Et godt eksempel er Gardinbussen København, der betjener hele København og omegn. Da en almindelig butik på en ordentlig placering er sindssygt dyr, kan kunderne spare endnu mere i København i forhold til de “gammeldags” butikker, når de handler med Gardinbussen.

Landsdækkende gardiner

Nå ja – tag overskriften næsten bogstaveligt. Det er jo ikke Danmark, der dækkes til med gardiner – men Gardinbussen, der kører overalt i Danmark. Ret beset er der flere af dem, og som hovedregel kan du få et besøg af dem ret hurtigt, efter du bestiller det. Og så sparer du jo selv køreturen, risikoen for at måle forkert op og besværet i det hele taget.

 

Disclaimer

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.