Love My Home

Design dit eget hjem

Indretning af “våde rum”

Jeg har nu altid haft det lidt sært med den der betegnelse “Våde rum”, selvom jeg godt kan se logikken i den. Et badeværelse kan jo blive ganske vådt – og et køkken kan såmænd også. Og et bryggers såmænd. Men jeg ser bare masser af vand for mit indre blik, og sådan er det jo ikke. Uanset det – jeg har fundet en lille hemmelighed, som jeg sparer kassen på, når jeg køber huse op, renoverer dem og sælger dem eller lejer dem ud. Og det handler om køkkener, bryggers og bad. Derfor den indledning.

Billige køkkener

Jeg ved godt, at mange tænker, at billige køkkener er lig med lav kvalitet, men det behøver så absolut ikke være tilfældet!  Jeg har fundet hjemmesiden her: https://www.skabsdesign.dk/ – og ikke kun er de billige, men kvaliteten er helt sammenlignelig med de bedste danske mærker. Og så kan man bare få alt – lige fra færdige køkkenelementer som for eksempel laminatbordplader og hele underskabe.

De har et program på hjemmesiden til at tegne et køkken i, og det er simpelthen det smarteste, jeg nogensinde har set. Man måler rummet, taster målene ind – og så klasker man simpelthen skabe, elementer og alt andet idn, flytter rundt på det, udskifter osv. Og når man er tilfreds, kan man se prisen, klikke på en knap og så er det bestilt. Hvorfor har ingen fundet på det før?

https://www.skabsdesign.dk/tegn-dit-kokken.html

Dælme smart du!

Skabe klarer de også

Lidt ved et tilfælde fandt jeg ud af, at de faktisk også står bag et lige så genialt tegneprogram til at bygge sine egne garderobeskabe med skydedøre < Klikkede du? Så du systemet? Er det ikke bare super smart?

Det, jeg også godt kan lide, er, at det er DANSK – og fremstillet i Danmark. Jeg er ikke hellig med det, men når det er muligt, er det jo altså til fælles gavn og glæde, at vi køber danske varer og sikrer danske arbejdspladser, ikke?

 

 

Disclaimer

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.