Love My Home

Design dit eget hjem

Få et lækkert soveværelse

Elsker du ikke bare at komme ind på et lækkert hotelværelse, hvor der virkelig er kælet for detaljerne, og sengen bare ser så lækker indbydende ud? Alt er strøget og glat, og der er lækre puder, der matcher resten af indretningen. Sådan kan det altså også se ud hjemme hos dig selv med en lille indsats. Nogle gange er det små ting som valget af sengetøj eller eller sengetæpper, der gør hele forskellen.

Her har vi samlet nogle gode tips og ideer til, hvordan du får din seng til at ligne en million:

Gode lækre materialer er altid et plus. Det ser både godt ud, og så er det behageligt at bruge. Et bomuldssengetæppe i 100% bomuld er meget klassisk og kan bruges i både soveværelset, børnenes værelser og i gæsteværelset. Find et med et lille mønster som er diskret, og som komplimenterer din indretning i farven. Fordelen ved sengetæpper i bomuld er, at de er nemme at vaske og meget behagelige.

For at give sengen et luksuriøst look så find sengesæt i bomuldssatin. De er lavet af 100% bomuld og har et silkeagtigt look og fornemmelse, og det er med til at give det et eksklusivt look. Derudover er sengetøjet meget behageligt at sove i. Luksus sengesæt til overkommelige priser er her tale om.

Brug sengeborde på hver side af sengen, og sæt et par matchende lamper, der er med til at give et udtryk til soveværelset. Hæng noget kunst, citater etc. over sengen. Det er med til at skabe stemning. Har du plads til en lænestol, er det med til at give hygge, og det er et dejligt roligt sted at sidde og læse en bog eller blot starte eller slutte dagen.

Du kan drapere en plaid – for eksempel en bomuldsplaid – over hjørnet af sengen. Det giver hygge, og så er det skønt til en kold aften. Vil du have en plaid lidt ud over det sædvanlige: Se disse plaider fra Merville.

Disclaimer

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.