Love My Home

Design dit eget hjem

Indretning med brugskunst og pynt

Brugskunst er ting, der er med til at komplimentere et design. Det at bruge brugskunst i sin indretning tilføjer æstetik til et rum og bør afspejle dem, der bor i hjemmets personlighed og smag. Brugskunst kan være diverse kunst til væggene, pyntepuder, antikviteter, skulpturer, samleobjekter og minder. Du kan tit finde billig brugskunst online.

 

Først skal du finde ting, der afspejler din personlighed. Et godt sted at finde det er i dine personlige ejendele. Find noget, der passer til din stil og betyder noget for dig personligt.

 

Tænk dernæst på stilen i rummet. Når du dekorerer med brugskunst, er det vigtigt at finde objekter, der passer med den stil, du har lagt for rummet. For eksempel passer en købmandsdisk sjældent ind i et moderne design. Din brugskunst skal understøtte den stil, der er lagt, og ikke modarbejde den.

 

Julepynt!! Ja, det er faktisk snart jul, og hvorfor ikke pynte med ægte nordisk julepynt – se her.

 

Du kan bruge brugskunst en masse steder. Det kan være på væggen, på hylder, på borde, i vindueskarme, på gulvet, på piedestaler etc.

 

Det er altid en god ide at skabe grupperinger. Små ting har det med at forsvinde, men bruger du dem i en gruppe, kommer de mere til deres ret. Et godt eksempel er stearinlys. Husk at bruge symmetri og grupper helst i ulige numre – det fungerer bedst – for eksempel 3, 5 osv.

 

Grupper også ting, der har noget til fælles. Hvis du for eksempel hænger små kunstbilleder op, så grupper dem efter farver.

 

Når du vælger farver til brugskunst, så vælg farver, der komplimenterer dit design. Du kan også bruge brugskunst til at tilføje kontrastfarver. Der skal så være flere af den samme farve.

 

Bruger du for eksempel puder i din indretning, så brug forskellige teksturer. Det giver en god effekt.

 

Tjek nettet for en brugskunst online shop. Der er et større udvalg, og priserne er ofte gode. Du kan også bruge brugskunst til haven.

Disclaimer

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.